ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E.I.A.

THIS SHOW IS ABOUT DIVERCITY

29.05.2014-27.07.2014Μουσείο Μπενάκη - Κτίριο οδού Πειραιώς
Συνημμένα: 

Η Divercity είναι ένα διεθνές αρχιτεκτονικό και design γραφείο με έδρα την Αθήνα (2006) και το Λονδίνο (2008, RIBA Chartered Practice). 

Αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική ως διεθνή συζήτηση σ' ένα συνεχώς μεταβαλλομένο δυναμικό πεδίο. Η Divercity δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα προγραμματικής ατζέντας και κλίμακας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατοικία, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.

Η ικανότητα χειρισμού σύνθετων projects κι ανάγνωσης των συνθηκών σε διαφορετικούς τόπους μας επιτρέπει να συμπεριλαμβάνουμε σήμερα στο portofolio μας έργα  στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Β. Αφρική. Τα έργα της Divercity αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της εντόπιας κουλτούρας μέσα από μία αρχιτεκτονική γλώσσα με διεθνείς αναφορές, με στόχο τη δημιουργία μιας διακριτής ταυτότητας για κάθε έργο.

Στις διακρίσεις της Divercity περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αρχιτεκτονικής Μies Van der Rohe (nominated, 2009 & 2013), η βράβευση με το Ευρωπαϊκό Βραβείο European Hotel Design of the Year Award (Winner, 2007) και η υποψηφιότητα για το World Architecture Festival Awards (shortlisted, 2011)Το 2009, η Divercity συμπεριλήφθηκε στο Wallpaper* Architects Directory ως ένα από τα σημαντικότερα νέα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο.

Πρόσφατα, (2012) η Divercity είναι ένα από τα μελετητικά γραφεία που συμμετέχουν στην κοινοπραξία Φάληρο 2014 που σχεδίασε την ολοκληρωμένη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, βασισμένη σε ένα concept του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop.

www.divercityarchitects.com.

Χορηγοί
  • Kinoussis Group
  • Grace Hotels
  • ids
Χορηγός Επικοινωνίας
  • EK Magazine

Χορηγοί

Χορηγός Επικοινωνίας