ΗΜΕΡΙΔΕΣ | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Ι.Α.

40 χρόνια ISV ARCHITECTS

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

07.12.2018ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – Αίθουσα Φάρος

Το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής διοργανώνουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκδήλωση με αφορμή τα 40 χρόνια δημιουργικής πορείας του γραφείου ISV

Ομιλητές:

Δημήτρης Φιλιππίδης, Αρχιτέκτονας – Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ

Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Αρχιτέκτονας – Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών – Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής

Τάσης Παπαϊωάννου, Αρχιτέκτονας – Καθηγητής ΕΜΠ – Ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αρχιτεκτονικών Μελετών Δ. Ησαΐας–Τ. Παπαϊωάννου

Αριάδνη Βοζάνη, Αρχιτέκτονας – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΜΠ – Διευθύντρια Σύνταξης του περιοδικού ek

Τηλέμαχος Ανδριανόπουλος, Αρχιτέκτονας – Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ – Ιδρυτικό μέλος των Tense Architecture Network

Νικόλας Τραβασάρος, Αρχιτέκτονας – Ιδρυτικό μέλος των Divercity Architects

Μπάμπης Ιωάννου, Αρχιτέκτονας – Ιδρυτικό μέλος των ISV Architects

Το γραφείο ISV, από τα πιο αναγνωρίσιμα στον χώρο της Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, τυγχάνει ευρείας αποδοχής με δημιουργικό πεδίο δράσης σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες έργων: Κατοικίες, Πολυκατοικίες, Καταστήματα, Ειδικά κτίρια, Σύνθετα κτιριακά έργα.

Πέρα από τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την ποιότητα της αρχιτεκτονικής τους παραγωγής, οι ISV ξεχωρίζουν για τη μακροβιότητά τους. Ξεκίνησαν το 1978 ως IS με τον Μπάμπη Ιωάννου και τον Τάσο Σωτηρόπουλο και συνέχισαν την πορεία τους ως ISV το 1982 με την ένταξη του Αλέξανδρου Van Gilder.

Τέσσερις δεκαετίες μετά, με παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι ISV συνεχίζουν τη δυναμική διαδρομή τους, συμβάλλοντας με την υψηλή ποιότητα των έργων τους στη σύγχρονη αρχιτεκτονική πραγματικότητα.