ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E.I.A.

Galvanising the (European) City!

Διάλεξη του Erick van Egeraat

08.04.201619:30Μουσείο Μπενάκη - Κτίριο οδού Πειραιώς

Ο Erick van Egeraat γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1956 και αποφοίτησε από Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Delft με εύφημο μνεία το 1984, οπότε και συμμετείχε στην ίδρυση των Mecanoo.

Το 1995 ίδρυσε τους EEA – Erick van Egeraat και συνεργάτες αρχιτέκτονες, με γραφεία στο Ρόττερνταμ, τη Μόσχα, τη Βουδαπέστη, το Λονδίνο και την Πράγα. Το 2009, το γραφείο αναδιαρθρώθηκε και  μετονομάστηκε σε (designed by) Erick van Egeraat. Έχει λάβει το Bραβείο RIBA 2007, το Bραβείο για το Kαλύτερο Kτίριο 2011 & 2012 (Best Building Award) και το Bραβείο Ευρωπαϊκής Ιδιοκτησίας 2013 (European Property Award)

O Erick van Egeraat διδάσκει στη Διεθνή Ακαδημία Αρχιτεκτονικής στη Σόφια. Ταξιδεύει ανά τον κόσμο παρακολουθώντας τα έργα του γραφείου του και δίνοντας διαλέξεις. Η διάλεξή του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς έχει τίτλο: Galvanising the (European) City!” και συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής  και τη Βασιλική Ολλανδική Πρεσβεία. 

http://erickvanegeraat.com/

Ομιλητής
  • van Egeraat Erick
Συνεργαζόμενοι Φορείς
  • Βασιλική Ολλανδική Πρεσβεία
  • Μουσείο Μπενάκη
Χορηγοί Ε.Ι.Α. 2016
  • Ideal Standard

Ομιλητής

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Χορηγοί Ε.Ι.Α. 2016