ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E.I.A.

Διάλεξη ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΕ | ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΕΡΓΑ 1990-2015

18.02.201619:00Πνευματικό κέντρο Δήμου Αθηναίων - Αμφιθέατρο 'Αντώνης Τρίτσης'

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής σας προσκαλεί την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στις 19:00,  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), στη διάλεξη του γραφείου ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΕ | ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ με τίτλο: ΕΡΓΑ 1990-2015, στο πλαίσιο του 13ου κύκλου διαλέξεων Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Το Γραφείο Αρχιτεκτονικών Μελετών συστάθηκε το 1987 από τους Παναγιώτη Γραμματόπουλο και Χρήστο Πανουσάκη και απέκτησε εταιρική μορφή το 1998. Η Εταιρεία Αρχιτεκτονικών Μελετών "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ" έχει ως έδρα της την Αθήνα.Οι δραστηριότητες της Εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την μελέτη και την επίβλεψη έργων δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος σε ποικίλους τομείς. Αναλαμβάνει μελέτες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτιριακών έργων, μελέτες αστικού σχεδιασμού, διαμορφώσεως τοπίου, οικονομοτεχνικές μελέτες, καθώς και μελέτες αξιοποίησης. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην συντήρηση και αποκατάσταση ιστορικών κτηρίων και συνόλων. Η ενσωμάτωση βιοκλιματικών αρχών σχεδιασμού αποτελεί βασική παράμετρο της αρχιτεκτονικής δημιουργίας της Εταιρείας.Το επιστημονικό δυναμικό της Εταιρείας αποτελείται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς άλλων ειδικοτήτων. Η σύνθεση και η οργάνωση της Εταιρείας εξασφαλίζουν την αποτελεσματική, άρτια και καθολική εποπτεία σε κάθε αντικείμενο μελέτης. Υπάρχει συνεχής συνεργασία με επιλεγμένους ελεύθερους εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, ανάλογα με τις απαιτήσεις των διαφόρων μελετών. Η δημιουργική συνεργασία του προσωπικού της Εταιρείας και η συμμετοχή ειδικών εξωτερικών συμβούλων επιτυγχάνουν την αμοιβαία και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ Εταιρείας, εργοδοτών και κατασκευαστών, με τρόπο ο οποίος να εγγυάται την άρτια υλοποίηση κάθε μελέτης και κατασκευής.

Στο πρώτο μέρος της διάλεξης θα γίνει παρουσίαση έργων του γραφέιου και στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η μελέτη της Εθνικής Πινακοθήκης

 

ΧΟΡΗΓΟΙ Ε.Ι.Α. 2016
  • Ideal Standard
Χορηγός Επικοινωνίας
  • EK Magazine

ΧΟΡΗΓΟΙ Ε.Ι.Α. 2016

Χορηγός Επικοινωνίας